Prăjitură cu cireşe

Scris de steffen în Retete

Este o reţetă simplu de realizat, delicioasă, cu care puteţi impresiona uşor.

Aveţi nevoie de ouă, unt, zahăr, făină, dar şi 500g de cireşe mari şi 100g de pesmet. Este recomandat să încercaţi reţeta acum, în sezonul cireşelor, dar desigur puteţi folosi şi vişine, fie proaspete, fie congelate.
Se începe cu topitul untului în baie de aburi, după care se lasă la răcorit, la temperatura camerei. Se scot sâmburii cireşelor, se lasă la scurs şi apoi se dau printr-o sită şi se trec prin pesmet.
Pasul urmator constă în separarea ouălor astfel: gălbenuşurile se freacă cu un praf de sare, iar albuşurile se bat spumă împreună cu zahărul…

Citiţi continuarea aici!

A noter que les resultats proposes ne sont pas exhaustifs. De plus son taux de testost rone culmine son maximum le matin: